Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Jobba hos oss

Våra drygt 350 medarbetare är vår främsta styrka. Vi på Familjebostäder har jobbat för allas rätt till ett tryggt hem i 80 år. Hos oss får du göra ett viktigt jobb på ett företag som hela tiden utvecklas.

Som en del av Stockholms stad förvaltar vi över 21 000 bostäder. Vi utvecklar levande stadsdelar och de kommande åren bygger vi tusentals nya hyresrätter. Det är vårt bidrag till fler bostäder när Stockholm växer. Idag har över 44 000 stockholmare sitt hem hos oss.

Ett viktigt jobb

Att arbeta på Familjebostäder är inte ett vanligt jobb. Det är ett viktigt jobb. Vi bidrar till att Stockholm är en stad där alla kan bo bra. De som bor hos oss ska trivas med det viktigaste de har: sina hem. Våra nybyggda hus möter moderna behov och de byggs på ett sätt som tar hänsyn till framtida generationer.

För oss är hållbarhet också det rent mänskliga. Vi är högt rankade när det kommer till ledarskap, förmåner och vi strävar alltid efter att du som jobbar hos oss ska få ihop din vardag: oavsett om det handlar om lediga fredagseftermiddagar eller massage på arbetstid. Det är den omtanken som också avspeglas i vår värdegrund – i varje möte med våra kunder och hur vi är mot varandra.

Välkommen till ett viktigt jobb. Vi vet att du kommer trivas.

Besök gärna vår karriärsida på LinkedIn

Senast uppdaterad 20 maj 2024

Relaterat innehåll