Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Vi erbjuder

Det ska vara bra att arbeta hos oss - därför har vi många förmåner. Det är viktigt för oss med balans mellan arbete och fritid.

Foto: Johnér bildbyrå

Förutom det självklara, som bra arbetsvillkor, trevlig arbetsmiljö och spännande arbetsuppgifter så finns det ett par saker som gör det lite extra bra att jobba hos oss.

Vårt arbetsgivarlöfte till dig

Ett viktigt jobb

Vårt allmännyttiga samhällsuppdrag handlar om något av det finaste som finns, människors hem. Tillsammans utvecklar och förvaltar vi levande stadsdelar. Det är inte bara ett jobb. Det är ett uppdrag.

Hållbarhet i fokus

Vi gör hållbara val när vi renoverar och bygger nytt för att minimera vår klimatpåverkan. Samtidigt är det lika viktigt för oss att jobba med trygghet i våra bostadsområden, för att livet mellan husen ska fungera.

Ett starkt ledarskap

Våra ledare får höga betyg av våra medarbetare. De har förmågan att motivera, inspirera och visa uppskattning. Hos oss kommer du helt enkelt trivas och utvecklas. 

Balans mellan arbete och fritid

Massage på arbetstid, ett generöst friskvårdsbidrag och ett höjt semesterdagstillägg är bara några i raden av våra förmåner som gör det enkelt för dig som medarbetare att må bra.

En levande företagskultur 
Vår värdegrund ger oss ett starkt stöd i vardagen – i möten med våra kunder och hur vi är mot varandra. Hos oss får du engagerade, kundfokuserade kollegor med affärsmässighet och nytänkande i fokus.  

Våra förmåner

Här nedan kan du läsa mer om några av våra bästa förmåner.

Senast uppdaterad 17 april 2024

Relaterat innehåll