Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Om webbplatsen

Webbplatsen är byggd för att vara tillgänglig och användbar för så många som möjligt. Webbplatsen är responsiv och anpassad för att fungera på såväl datorskärmar som surfplattor och mobiltelefoner.
Äldre kvinna sitter tittar på sin mobiltelefon.

Foto: johner.se/Marie Linnér

För att skydda din information använder webbplatsen https. Detta innebär att trafiken mellan webbservern och din webbläsare är krypterad.

Webbläsare och enheter

För att få bästa möjliga upplevelse bör du använda en senare version av en modern webbläsare. Webbplatsen fungerar för de vanligaste mobilerna och läsplattorna, men den är optimerad för följande varianter: Chrome 64 och senare på Windows och Android, Safari 12 och senare på Mac och Iphone/IPad

Om du har en äldre webbläsare som inte längre har support från tillverkaren och inte anses tillräckligt säkra, t ex Internet Explorer, rekommenderar vi dig att uppdatera din webbläsare till t ex Chrome eller Safari.

Om webbplatsen skulle se konstig ut i din webbläsare kan det hjälpa att rensa t ex cacheminnet.

Anpassa storlek på innehållet

Du kan ändra storleken på innehållet på webbplatsen genom att ändra inställningarna i din webbläsare. I de flesta moderna webbläsare gör du det genom att hålla ner Ctrl-tangenten på och snurra hjulet på din datormus. På Mac fungerar det bättre att använda äpple-tangenten tillsammans med + eller -.

Om inte det fungerar hittar du alternativ för att ändra tstorleken på innehållet i webbläsarens menyer.

Foton på webbplatsen

Bilderna på webbplatsen får endast användas av Familjebostäder om inget annat står angivet.

Senast uppdaterad 19 april 2024

Relaterat innehåll