Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Ny tapet

Tapetsering med tapet från vårt standardsortiment i ett redan tapetserat rum ingår i hyran var 15:e år. När ett rum tapetseras ingår målning av tak och snickerier.
Väggar med storblommiga tapeter i dova toner av beigt och grönt. En bokhylla med föremål i förgrunden, en matplats lite längre bort med runt bord och fyra stolar vid fönster.

Foto: Boråstapeter

Välj tapet ur våra tapetkollektioner Borosan 21 från Boråstapeter eller Fiona Home Paper från tapetterminalen. Tapetkollektionerna hittar du via länkarna nedan, i tapetböcker på våra besökskontor eller i de tapetböcker som målaren har med sig.

Tak och snickerier ingår

När ett rum tapetseras ingår målning av tak och snickerier (trädetaljer som sitter fast). Innerdörrar målas på den sida som är mot rummet du beställt tapetsering av. Allt målas i vitt.

Vid ny tapet i köket ingår omlackering av luckor 

När du beställer tapetsering av köket ingår också omlackering av dina köksluckor och lådfronter. Inspiration till färg hittar du i kulörguiden. Du kan också passa på att välja helt nya luckor från vårt tillvalssortiment.

Tapetsera målat rum?

Vill du tapetsera ett rum som är målat behövs normalt extra grundarbete/spackling för att få ett gott resultat. Du gör själv en överenskommelse med målaren om detta och får då också en kostnadsuppskattning. Målerifirman fakturerar sedan dig för det extra arbetet.

Tapet som inte är standard kostar extra

Vill du ha en annan tapet än de som ingår i vårt standardutbud? Då kontaktar du i god tid målaren för att få veta vad det kostar och meddela vilken tapet du vill ha. Be alltid om en skriftlig offert på priset. Du ser kontaktuppgifter till målerifirman, som kommer att måla eller tapetsera hemma hos dig, på Mina sidor när du gjort din beställning där.

Senast uppdaterad 10 april 2024

Relaterat innehåll