Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Aron, förvaltare

"Gillar du att ha flera bollar i luften och att ansvara för helheten kopplat till ett fastighetsbestånd, då är förvaltare rätt tjänst för dig."

Foto: Dan Sjunnesson

Hej Aron, vad gör du i din roll som förvaltare?

– Som förvaltare har jag en samordnande roll med personalansvar för ett fantastiskt team. Jag agerar fastighetsägare för det fastighetsbestånd jag har ansvar för. Mina arbetsuppgifter handlar bland annat om att vi efterlever myndighetskrav och självklart också når våra verksamhetsmål.

Mitt närmaste team består av husvärdar, fastighetsskötare, en reparatör och en biträdande förvaltare. Det är dem som gör att jag lyckas med min roll som förvaltare.

Vad är det bästa med ditt jobb?

– Att få jobba med ett fantastiskt team som gör jobbet så roligt! Med team menar jag mina närmaste medarbetare men även alla kollegor inom min enhet och utanför.

Hur ska man vara för att passa i rollen som förvaltare?

– Som förvaltare på Familjebostäder jobbar du mycket som samordnare. Vi har en väldigt bred kompetens inom bolaget som du har till hjälp att utföra dina uppdrag. Det är därför viktigt att du har kännedom om alla delar inom fastighetsförvaltning för att bli en duktig samordnare och beställare.

– Gillar du att ha flera bollar i luften, många kontaktytor och att ansvara för helheten kopplat till ett fastighetsbestånd, ja då är det här rätt tjänst för dig.

Vad tycker du utmärker Familjebostäder som arbetsgivare?

– Att vi tar ett socialt ansvar samtidigt som vi agerar affärsmässigt. Men också den stora kompetens som finns i bolaget, till exempel på enheten för expertstöd där jag får hjälp frågor inom till exempel el, VVS och bygg.

Senast uppdaterad 9 januari 2024

Relaterat innehåll