Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Beställ startpaket för matavfall

Här beställer du som är hyresgäst hos Familjebostäder ditt startpaket för matavfall. Startpaketet innehåller allt du behöver för att komma igång och sortera.
Svart kasse, grön matavfallsbehållare, brun papperspåse för matavfall, grön nyckel och folder om matavfall.

Startpaketet innehåller matavfallspåsar (om du bor i ett hus som har matavfallsinsamling som går till optisk sortering får du gröna plastpåsar istället), behållare för matavfallspåsar, en grön nyckel om en folder om hur du sorterar.

Foto: Familjebostäder

Startpaketet är en kasse som innehåller matavfallspåsar, påshållare, sorteringsfolder och nyckelband med en grön nyckel. Den gröna nyckeln behöver du i de flesta fall för att öppna matavfallsbehållaren och det gröna skåpet där du hämtar fler matavfallspåsar.

Ja, jag vill beställa ett startpaket och ge mina matrester nytt liv som biogas och biogödsel!

När du gjort din beställning kommer din husvärd och lämnar en kasse med allt du behöver för att sortera ditt matavfall. Om materialet har tagit slut hos oss eller leverantören kan det dock att ta längre tid.

För att kunna administrera din beställning behöver vi behandla dina personuppgifter. Den lagliga grunden för behandlingen är berättigat intresse. Personuppgifterna får också användas av Familjebostäder för att föra statistik och för att kontakta dig angående din beställning. Dina personuppgifter sparas i en månad från att du gjort din beställning.

Senast uppdaterad 24 april 2024

Relaterat innehåll