Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Våra lokaler

Vi erbjuder kommersiella lokaler runt om i staden. Vårt utbud utgörs i huvudsak av mindre lokaler för t ex kontor, salong, gym, butik eller lager.

Vi erbjuder lokaler för olika behov i alla storlekar. I våra bostadsområden finns ofta lokaler lämpliga för förråd, lager eller det mindre kontoret. När staden växer med nya bostäder, utvecklas också områden och platser. När vi bygger nytt planerar vi ofta stadsdelen så att det möjliggör butiker eller kontor i gatuplan för att utveckla ett levande stadsliv med handel, service och mötesplatser.

Vår styrka är ett stort och varierat utbud där vi alltid försöker erbjuda flexibla och anpassade lösningar efter våra lokalhyresgästers behov.

Lediga lokaler

Vi annonserar våra lediga lokaler på Objektvision, du hittar länkar till dem här nedan.

Kontakta våra lokalförvaltare

Om du inte hittar det du söker bland våra annonser, kontakta gärna våra lokalförvaltare så kan de hjälpa till att hitta något som passar dina behov.

Hyresgästlokaler genom hyresgästföreningen

I många av våra fastigheter finns hyresgästlokaler som hyresgäster kan boka för t ex hyresgästmöten. Bokning sker genom den lokala hyresgästföreningen, vänd dig till Hyresgästföreningen i Region Stockholm.

Senast uppdaterad 3 april 2024

Relaterat innehåll