Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Lediga parkeringsplatser

Du som bor hos oss har förtur till platser i ditt område. Övriga parkeringsplatser kan du hyra oavsett om du bor hos oss eller inte.

Anmäl intresse eller teckna avtal direkt

Du som bor hos oss har förtur till parkeringsplatser i ditt område. När du är inloggad på Mina sidor kan du se även de platser som förmedlas internt i ditt område just nu. Till dessa platser kan du lämna en intresseanmälan. Om fler personer har anmält intresse, går parkeringsplatsen till den som har längst avtalstid på nuvarande lägenhet. Avtalet signeras digitalt via Mina sidor.

Övriga parkeringsplatser kan du hyra oavsett om du bor hos oss eller inte. Dessa kan du teckna avtal till direkt - det är först till kvarn som gäller.

Organisationer och företag kan idag inte göra intresseanmälan eller teckna avtal på lediga parkeringsplatser via webben. Om du är lokalhyresgäst hos Familjebostäder (hyr en lokal för ditt företag eller organisation) och även är intresserad av att hyra en parkeringsplats, kontakta din lokalförvaltare.

Lägg in en prenumeration

Hittar du inte den plats du söker? Du kan lägga in en prenumeration för att bevaka parkeringsplatser i det område du är intresserad av.

Om du redan är hyresgäst eller har konto hos Familjebostäder, kan du logga in för att hantera din prenumeration.

Annars kan du registrera ett nytt konto.

P-plats för rörelsehindrade

För att hyra en p-plats för rörelsehindrade (handikapplats) krävs ett parkeringstillstånd för rörelsehindrade. Dessa hyrs därför inte ut automatiskt. Om du vill hyra en sådan p-plats, kontakta kundservice, tel 08-737 20 00, välj 2 för uthyrning.

Läs mer

Läs mer om vad som gäller för parkeringsplatser

Lediga parkeringsplatser

  • Just nu finns {{.}} lediga fordonsplatser.
Senast uppdaterad 20 juni 2024

Relaterat innehåll