Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Välplanerade lägenheter nära Bandhagen centrum

Kvarteret Färgfilmen 3 ligger i korsningen Trollesundsvägen/Grycksbovägen nära Bandhagens centrum. Här bygger vi 61 välplanerade lägenheter.
  • Foto: Gustav Kaiser

    1 / 11

Fakta

Antal lägenheter: 61
Antal våningar: 5-6
Antal hus: 1
Antal rum: 1-5 rok
Boarea kvm: 29-103
Balkong/uteplats: Ja (utom en etta)
Hiss: Ja
Parkering/garage: 28 platser i garage
Adress: Trollesundsvägen 54 A-G
Arkitekt: Brunnberg & Forshed
Planerad inflyttning: 2024
Planerad uthyrningsstart:  2023

Om lägenheterna

Familjebostäders nyproduktion har hög kvalitet i materialval och inredning. Väggarna är vitmålade med vitlaserade ekparkettgolv. Förvaringsmöjligheter varierar med lägenhetsstorlek. Alla lägenheter har ett vindsförråd. Lägenheterna har säkerhetsdörr. Alla lägenheter och hus uppfyller självklart bygg- och planlagens krav på tillgänglighet för människor med funktionsnedsättning.

Köken har vit skåpinredning och är utrustade med induktionshäll och inbyggnadsugn. Kyl och frys finns i alla lägenheter men varierar i storlek beroende på kökets yta. Diskmaskin finns. Det finns också en plats att ställa mikron.

Dusch finns i alla lägenheter med duschhörna av glas. Helkalkat badrum med vita väggar och grått golv. Tvättstuga finns i fastigheten och alla badrum är förberedda för installation av tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin i vissa lägenheter. 

All vår nyproduktion har fastighetsnära källsortering för matavfall, förpackningar och tidningar. Här kan du också lämna grov- och elavfall.  

Lägenheterna har balkong eller uteplats, förutom en mindre etta i projektet. Kolla ditt bofaktablad för att se exakt vilken utrustning din lägenhet har.  

Om området

Stadsdelen Bandhagen är uppförd på 50-talet och ligger cirka 17 minuter från T-centralen med grön linje 19. Cykelavståndet till T-Centralen är cirka 50 minuter. Cykelavståndet till T-Centralen är cirka 40 minuter. Färgfilmen 3 ligger ett par minuters promenadavstånd från tunnelbanestationen och Bandhagens Centrum med butiker och restauranger. Flera busslinjer trafikerar i närheten. På gångavstånd ligger Bandängen, en parklek och grönområde. Du tar dig lätt till Högdalens Centrum som har ett större utbud av butiker, apotek och bibliotek.

Via stadens hemsida kan du få information om skolor och förskolor i stadsdelen Enskede-Vantör-Årsta.

Här bor du enkelt utan egen bil

Kvarteren Färgfilmen 3 ligger nära tunnelbanan i Bandhagen. Därför bygger vi här ett kvarter med goda möjligheter till att cykla och åka kollektivt. Det finns en bilpool. För dig som cyklar finns här bra cykelförvaring. 

Parkering

Här bygger ett garage under gården med 28 platser. Parkeringsplatser söker du via Stockholm parkering. Bilpool finns i närheten.

Uthyrning

Cirka sex månader innan första inflyttningen finns lägenheterna för uthyrning via Bostadsförmedlingen. Här hyrs alla bostäderna ut samtidigt. Uthyrningen skedde i oktober/november 2023.

För att kunna anmäla intresse för att få en lägenhet måste du vara anmäld till bostadskön hos Bostadsförmedlingen.

Relaterat innehåll