Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Enkel och personligt anpassad webb

Välkommen till en helt ny webb anpassad för dig som bor hos oss! Nytt utseende, förbättrat innehåll och smarta funktioner. Nu kan du t ex boka tvättstuga med tre klick.
kvinna som står utanför en port och håller i en mobiltelefon.

Foto: Lisa Öberg/Johnér bildbyrå

Vi har frågat er som bor hos oss vad ni tycker är viktigast och det är tre saker som återkommer i svaren. Det första är en enklare tvättstugebokning och det andra är tydligare och bättre information om sånt som händer i ert hus och område. Det tredje är att det ska vara lättare att nå enkla e-tjänster.

Förbli inloggad till tvättbokningen

När du är inloggad kommer du att märka att startsidan har blivit mer personligt anpassad, där vi lyfter upp innehåll och information som är relevant just för dig. Efter att du loggat in första gången, antingen genom BankID eller med hjälp av ditt lösenord förblir du inloggad till tvättbokningen. Detta gör att nästa gång du vill boka tvättstuga kommer direkt dit via ikonen på startsidan. För att nå resten av tjänsterna på Mina sidor behöver du dock logga in igen.

Snabb och smidig tvättbokning

´Vi har tagit fram en helt ny tjänst för att boka tvättid. Det har blivit tre klick istället för tolv. Och du kan se lediga tider direkt, utan att behöva söka på tvättstuga. 

Den nya tvättbokningen har ett mer användarvänligt gränssnitt för mobilen, med överblick över tider och bokningar samt smidig avbokningsfunktion.

person som håller i en mobil för att boka tvättid.

Hitta enkelt

Det ska vara enkelt att hitta den informationen som just du behöver. Med hjälp av en dynamisk frågor-och-svar hittar du svaren på de vanligaste frågorna. Funktionen hittar du både på startsidan och längst ner i sidfoten. 

Med den nya huvudmenyn får du en överblick över innehållet på webbplatsen, och vi tror att du kommer att hitta informationen som du letar efter snabbare i fortsättningen. 

Du kan även använda det uppdaterade söket som nu ger dig förslag på både sökfraser och sidor. 

På varje sida med fler rubriker finns en ny Hitta-på-sidan-funktion. Du slipper scrolla utan kan smidigt klicka dig direkt till det som du vill läsa.

Tydligare beskrivning av lägenhetsunderhåll och tillval

När du ska välja ditt årliga lägenhetsunderhåll har vi förtydligat de olika valen så att du lättare ska kunna se vad du kan välja som lägenhetsunderhåll och vad som är möjligt att välja som tillval. 

Mer på Mina sidor

På Mina Sidor hittar du, precis som innan, allt som rör ditt hyresavtal. Här kommer du nu även kunna läsa dina lokala nyheter från ditt område, samt enklare se viktiga notiser, bokade tider, nya avier, och felanmälningar som gjorts i ditt hus. Mina sidor har öppet dygnet runt och du har tillgång till tjänster och information när du vill. 

Senast uppdaterad 23 April 2024

Relaterat innehåll