Familjebostäders logotyp
Familjebostäders logotyp

Du som studerar

Hos oss får du möjlighet att lära känna ett av Stockholms största bostadsbolag. Samtidigt får vi lära känna dig.

Foto: Fredrik Hjerling

Gör ditt exjobb hos oss

Som växande bostadsbolag har vi många områden där du som student kan bidra med nya kunskaper och insikter. Vi är alltid intresserade av förslag på ämnen att undersöka och skriva om.

Skicka ditt CV, personligt brev samt förslag på ämne och önskan om tidsperiod via formuläret som du hittar här. Vi återkommer till dig när vi mottagit din intresseanmälan.

Är du vår nästa trainee?

Familjebostäder erbjuder platser i Stockholms stads traineeprogram som vänder sig till dig som är nyutexaminerad akademiker. Som trainee hos oss får du en tillsvidareanställning från dag ett. Programmet ger dig en överblick av Stockholms stads verksamheter och en chans att utvecklas både personligt och professionellt. Läs mer via länken nedan.

Intresserad av sommarjobb?

Att ta emot sommarjobbare är självklart för oss. Därför erbjuder vi årligen ett hundratal ungdomar i åldern 16-19 år feriejobb under en treveckorsperiod, via Stockholms stad. Läs mer och ansök via länken längst ner på sidan.

Sök praktikplats

Två gånger om året annonserar vi efter praktikanter. Annonsen för vårterminens praktikperioder publiceras under nov-dec och höstterminens praktikperioder annonseras under febr-mars. Håll utkik under lediga jobb.

Vi välkomnar främst ansökningar från dig som studerar till husvärd, förvaltare, drifttekniker eller driftingenjör. Studerar du något annat är du såklart också välkommen att ansöka.

När du ansöker till oss behöver du bifoga cv och personligt brev samt svara på några urvalsfrågor. Vi gör ett urval och kontaktar dig i god tid innan din praktikperiod. Precis som vid all rekrytering kommer vi att kalla några av de sökande till en intervju hos oss.

Senast uppdaterad 17 april 2024

Relaterat innehåll